Riool ontstoppen Buren

Een rioolontstopping in Buren doen wij graag voor u!

Heeft u last van een slecht werkend toilet? Voert uw douche geen water meer af? Een blokkade in uw riolering is dan zeer waarschijnlijk. Zelf een riool ontstoppen is niet makkelijk, het is soms zelfs frustrerend, zeker als de ontstopping te lang duurt. Heeft u een woning of bedrijfspand in Buren, dan kunt u ons bellen. Onze specialist kan snel bij u zijn!

Rioolontstopping Buren: hoe gaat dat in zijn werk?

Onze rioolvakmannen kunnen elk type riolering ontstoppen, zowel in binnen- als buitengebied. Mocht het nodig zijn, dan kunnen zij ook een rioolinspectie uitvoeren, bijvoorbeeld als zij een defect in uw riolering vermoeden. Dit merkt de vakman pas tijdens het actief ontstoppen van uw riool. Dit doet hij als volgt:

 • De vakman kiest het gereedschap waarmee hij de blokkade kan verwijderen; vaak een verenmachine, frees of hogedrukapparaat.
 • Als de blokkade te diep zit, kan de specialist deze opsporen met een rioolcamera.
 • Komt de specialist meer problemen tegen in uw riolering? Dan zal hij u daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk moeten er dan reparaties worden uitgevoerd.
 • De vakman geeft u nog wat extra adviezen m.b.t. onderhoud van uw riool.

Hardnekkig vuil in uw leidingen? Ook dat lossen we op.

In uw riool kunnen allerlei resten terechtkomen, afhankelijk van of u een woning of bedrijf beheert. Thuis moet u koken en wassen. Op het werk zijn er één of meerdere productieprocessen gaande. Een storing in uw riolering kan overal roet in het eten gooien! Onze experts trekken er iedere dag op uit om verstoppingen op te lossen die worden veroorzaakt door:

 • zeepresten
 • olie en vet
 • etensresten
 • damesverband
 • haren en stof
 • billendoekjes
 • schoonmaakdoekjes
Vooral vetresten kunnen voor de meest hardnekkige blokkades in uw riool zorgen. Vet hardt uit in de leidingen en vormt dan een massieve klomp. Het kan wel een hele dag duren voor uw riool ontstopt is. Onze experts kunnen voor bedrijven ook spoel- en zuigwagens inzetten, maar dit is ook geheel afhankelijk van de aard en de ernst van de verstopping.

Kosten riool ontstoppen Buren

Onze vakman kan op allerlei problemen stuiten als hij uw riolering gaat ontstoppen. Een vaste prijs is daarom lastig te bepalen op dit moment. Onze specialist moet namelijk zoveel mogelijk informatie hebben over uw probleem. Hij stelt zich dan de volgende vragen:

 1. Waardoor wordt de ophoping in uw riolering veroorzaakt?
 2. Hoe hardnekkig is deze blokkade?
 3. Is het opgehoopte vuil eenvoudig bereikbaar?
 4. Welk gereedschap is het meest geschikt om de blokkade te verwijderen?
 5. Moet er ook een inspectie worden uitgevoerd? Is er sprake van een ernstiger probleem in uw riolering?
 6. Hoeveel uren nemen de werkzaamheden in beslag?
Natuurlijk mag u ons alvast bellen voor een kostenraming. Onze specialist zal u dan mogelijk wat extra vragen stellen om een helder beeld te krijgen van uw probleem. Eenmaal ter plekke zal hij de situatie wel met eigen ogen kunnen beoordelen. Maakt u meteen een afspraak met ons? U krijgt dan zeker duidelijke antwoorden én oplossingen!

Vakkundig uw riolering ontstoppen? Onze expert doet het graag.

Uw woon- of werkgenot in Buren wordt aangetast. Concentreren op belangrijke zaken is dan ook zeer lastig als u geen gebruik meer kunt maken van uw sanitair of als u eveneens een sterke rioollucht ruikt. Laat onze expert daarom uw riool ontstoppen! Bel ons meteen voor een afspraak.

Riool ontstoppen Buren?

Wij staan 24/7 voor u klaar!