Afvoer ontstoppen Buren

Uw afvoer ontstoppen: daar is vrijwel altijd haast bij. Want het leed dat u ervaart door een geblokkeerde afvoer… dat wilt u niet nog eens meemaken.

 • U kunt niet (af-)wassen en niet koken.
 • Naar het toilet gaan? U moet de buren storen.
 • Zelf uw afvoer ontstoppen? Geen zin en geen tijd.
 • U komt in contact met ‘vakmensen’ die niet doen wat ze beloven.
 • Het productieproces in uw bedrijf wordt verstoord.
Stop met uw zorgen, bel voortaan liever meteen onze riooldeskundige uit Buren! De blokkade in uw afvoer kan al binnen een dag met uiterste zorg verwijderd worden. Hiervoor gebruikt onze expert uitsluitend professioneel gereedschap. Met een glimlach ontstopt hij elke afvoer die u maar wenst: van toilet tot badkamer. Van binnenriolering tot buitenriolering. Van uw riolering tot aan het gemeentelijke riool.

Periodiek uw afvoer ontstoppen? Dat kan!

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij niet alleen uw afvoer ontstoppen, maar ook inspecties en reparaties uitvoeren, mochten deze nodig blijken. Deze service bieden wij bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

1. U heeft last van terugkerende verstoppingen.
Misschien bestaat er bij u een rioolprobleem die niet op zeer korte termijn kan worden opgelost. Uw riolering is bijvoorbeeld verouderd en moet vervangen worden. Tot er vervanging komt, moet u natuurlijk wel gebruik kunnen blijven maken van uw sanitair. Met een onderhoudscontract kunnen wij dit soort problemen (tijdelijk) ondervangen.

2. U beheert meerdere woningen of bedrijven
U kunt niet overal tegelijk zijn. Als er verstoppingen optreden in één of meerdere gebouwen, dan kunnen wij ze voor u oplossen. Wij kunnen ook de rioleringen voor u blijven onderhouden, zodat het woon- of werkcomfort van uw huurders op peil blijft.

Welke gereedschappen gebruikt onze expert?

Dat hangt af van de de aard en de ernst van de verstopping. Veel blokkades kunnen met behulp van een frees of met waterdruk verwijderd worden. Onze expert adviseert u bij deze om in ieder geval nooit chemische ontstoppers te gebruiken: dit soort middelen kunnen gaten in uw leidingen branden of uw leidingen doen smelten. De ellende is dan helemaal niet meer te overzien!

Kosten afvoer ontstoppen Buren

Wat kan het ontstoppen van een afvoer u gaan kosten? Dit kan per locatie en situatie verschillen. Onze expert moet vaak een berekening maken aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 • Is er toevallig sprake van een ernstiger probleem? Is inspectie dan nodig?
 • Hoeveel uren zijn nodig om het probleem met uw afvoer op te lossen?
Aan de hand van bovenstaande vragen kan onze specialist u een gepaste prijs aanbieden. Niet alle verstoppingen kunnen namelijk op dezelfde manier opgelost worden. De expert zal u uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Is er meer werk nodig dan verwacht? Dan wordt u daar ook tijdig van op de hoogte gesteld.

De juiste professional voor uw afvoer ontstopping

Heeft u zelf geen zin of tijd voor een afvoer ontstopping? U hoeft alleen maar ons nummer te bellen! Onze riooldeskundige uit Buren komt dan binnen 24 uur. Het is zelfs goed mogelijk dat hij binnen een uur na uw telefoontje al voor de deur staat.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!